Bella Lugano

Vakantie chalets aan het Luganomeer in Porlezza, noord Italië

Chalet Lugano

Vakantiechalet op camping in porlezzaChalet Lugano 90A, gebouwd in 2008 (uitvoering zoals op foto onder), staat niet direct aan het meer maar dichtbij, ong. 200 mtr van het zwembad, het restaurant, voetbal- en tennisveld, campingwinkel en speeltuintje. Het chalet staat in een straatje op een van de grotere plaatsen van de camping. Recht tegenover aan de andere zijde van ons straatje staat het andere Chalet Porlezza 94C.

Chalet Lugano is voorzien van twee afzonderlijke slaapkamers waarbij het tweepersoons bed is voorzien van een pocketvering matras voor optimaal slaapcomfort, slaapkamers zijn voorzien van eigen dekbedden inclusief kussens. Het chalet heeft een zitkamer met een complete keuken en een douche/toilet en tevens voorzien van een eigen geiser zodat men onbeperkt warm water heeft.

Tevens zijn er twee kano’s voorhanden waar men gebruik van kan maken op het meer van Lugano (uiteraard op eigen risico !). Het chalet heeft een grote, overdekte veranda. Op deze veranda is een bedbank/louncheset aanwezig. Alles is volledig voor vakantiegebruik ingericht inclusief flat screen satelliet TV/dvd met Nederlandse zenders, volledige keukenuitrusting, koffiezetapparaat, beddengoed en kussens, verwarming, etc. Tevens zijn er diverse dvd’s, lectuur en meerdere spelletjes aanwezig.

Ook tuinmeubilair zoals verstelbare stoelen plus kussens en een grote houten opbergkast ontbreken niet. Naast ons chalet heeft u een eigen ruime parkeerplek en voor het chalet is er ruim voldoende plek om  te zonnen, barbecueën, etc

Kijk hier voor de beschikbaarheid vakantiehuisje Luganomeer.